Kinder Rugzak - Hondje
Kinder Rugzak - Hondje

Kinder Rugzak - Hondje

12 op voorraad
Base Toys
BK2293C
€ 9,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit superleuke rugzakje met print van schattige hondjes is perfect voor jonge avonturiers! Het rugzakje is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft verstelbare schouderbanden die zorgen voor een comfortabele pasvorm. Het binnenvak is ruim genoeg om alle belangrijke spullen in op te bergen en het ritsvakje aan de voorkant biedt extra opbergruimte.

Het rugzakje is gemaakt van 100% polyester, wat zorgt voor een duurzaam en waterafstotend materiaal. Hierdoor is de rugzak perfect voor dagelijks gebruik, zoals naar school of tijdens een dagje uit. De kleurrijke hondjesprint maakt het rugzakje extra vrolijk en speels.

Met dit rugzakje kunnen kinderen hun eigen spulletjes meenemen, zoals een lunchbox, drinkfles, boeken of speelgoed. Het is ook een perfecte tas voor een dagje weg, zoals een bezoek aan de dierentuin of het park. Het lichte gewicht en de verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de rugzak comfortabel gedragen kan worden.

Het rugzakje met hondjesprint is niet alleen leuk en praktisch, maar ook nog eens betaalbaar. Het is een geweldig cadeau voor jonge kinderen die graag op avontuur gaan en hun eigen spulletjes willen meenemen. Bestel nu dit schattige rugzakje en laat jouw kinderen op een speelse manier hun eigen avonturen beleven!

Afmetingen: 33 x 28 x 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 28 x 3 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Grijs
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987304293
12 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst