Unicorn Notitieboekje
Unicorn Notitieboekje

Unicorn Notitieboekje

500 op voorraad
Unico
3110684
€ 0,79

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met een notitieboekje in eenhoornstijl voeg je een vleugje magie toe aan je dagelijkse aantekeningen! Eenhoorns, die bekend staan om hun magische en sierlijke uitstraling, zijn de sterren van dit schattige boekje. Met een lengte van 9 cm is het compact genoeg om overal mee naartoe te nemen en biedt het voldoende ruimte om al je gedachten, ideeën en notities vast te leggen.

Dit notitieboekje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een optie vindt die bij jouw stijl past. Of je nu van pasteltinten houdt of liever voor felle kleuren gaat, er is voor elk wat wils. Bovendien wordt elk notitieboekje geleverd met een willekeurige eenhoornontwerp, wat zorgt voor een element van verrassing en plezier bij elke bestelling.

Extra leuk is dat dit notitieboekje perfect te combineren is met eenhoornpotloden, waardoor je een prachtig cadeau of traktatie kunt samenstellen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een schoolviering of gewoon een klein gebaar om iemand op te vrolijken, dit notitieboekje zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Met zijn charmante eenhoornontwerp en handige formaat is dit notitieboekje niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Dus waar wacht je nog op? Voeg wat magie toe aan je dagelijkse notities met dit schattige notitieboekje in eenhoornstijl!

Afmeting: 10 x 10 x 2 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10 x 10 x 2 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
8713219446126
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst