• -10%
Notitieboekje Games
Notitieboekje Games

Notitieboekje Games

367 op voorraad
LG-Imports
LG6283
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een dosis speelse opwinding toe aan elke gelegenheid met ons superleuke Notitieboekje Games-thema! Dit notitieboekje is perfect als uitdeelcadeautje bij een kinderfeestje met een Games-thema, in kinderopvangcentra, BSO's of zelfs als een leuk extraatje in een restaurant bij een kindermenu. Het biedt talloze mogelijkheden voor plezier en vermaak, zowel tijdens feestjes als thuis met vriendjes.

Wat maakt ons Notitieboekje Games-thema zo speciaal:

Spannend Games-thema: De cover van dit notitieboekje is prachtig bedrukt met een kleurrijk en aantrekkelijk Games-thema. Dit zal de aandacht van kinderen meteen trekken en hen enthousiast maken om te spelen en te schrijven.

Perfect als Uitdeelcadeautje: Als je een kinderfeestje met een Games-thema organiseert, is dit notitieboekje het ideale cadeautje om aan de feestgangers te geven. Het zal hun creativiteit stimuleren en hen herinneren aan het leuke feestje.

Veelzijdig Gebruik: Deze notitieboekjes zijn niet alleen geschikt voor feestjes. Kinderen kunnen ze thuis of bij vriendjes gebruiken om hun favoriete games, tekeningen of notities in op te schrijven.

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze notitieboekjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, zelfs bij actief gebruik door enthousiaste kinderen.

Unieke Aandenken: Als aandenken aan een speciale gelegenheid, zoals een kinderfeestje met een Games-thema, zal dit notitieboekje geliefd worden en herinneringen koesteren.

Maak elk feestje of speciale gelegenheid extra speciaal en leuk met ons Notitieboekje Games-thema. Of je nu een kinderfeestje organiseert, kinderopvang runt, of gewoon op zoek bent naar een leuke verrassing voor kinderen, dit notitieboekje zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Bestel vandaag nog en geef kinderen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten gaan met dit geweldige notitieboekje!

Let op: Prijs per stuk verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: diameter 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 8cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
EAN code:
5413247062833
367 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst