• -10%
Metalen Jojo Dinosaurus
Metalen Jojo Dinosaurus
Metalen Jojo Dinosaurus

Metalen Jojo Dinosaurus

107 op voorraad
LG-Imports
LG4312
€ 0,77 € 0,85 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Dino Jojo: Vermaak en Verwondering in Eén!

Ben je op zoek naar een leuk speeltje dat zowel vermakelijk als verrassend is? De Dino Jojo is precies wat je nodig hebt! Dit klassieke speelgoed brengt urenlang plezier en opwinding voor zowel kinderen als volwassenen. Hier zijn enkele redenen waarom de Dino Jojo een must-have is:

Eindeloos Vermaak: De Dino Jojo is een tijdloos speelgoed dat nooit uit de mode raakt. Met slechts een eenvoudige beweging van je hand kun je de jojo laten op en neer bewegen. Het proberen te beheersen en perfectioneren van deze beweging zorgt voor urenlang vermaak en plezier.

Trucjes en Kunstjes: Voor degenen die graag een stapje verder willen gaan, biedt de Dino Jojo de mogelijkheid om coole trucjes te leren en uit te voeren. Imponeer je vrienden en familie met indrukwekkende jojo-bewegingen en laat zien wat je kunt!

Dino-Stijl: De Dino Jojo heeft een uniek ontwerp dat perfect is voor liefhebbers van dinosauriërs. Met dino-achtige kleuren en afbeeldingen voegt het een extra laag van plezier en thematiek toe aan je speelervaring.

Draagbaar en Handig: De jojo is compact en draagbaar, wat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu onderweg bent, op school bent of thuis speelt, de Dino Jojo is altijd klaar voor actie.

Betaalbaar Plezier: De Dino Jojo is niet alleen leuk, maar ook betaalbaar. Het is een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden en past gemakkelijk in elk budget.

Met de Dino Jojo heb je een klassiek stuk speelgoed in handen dat nooit uit de mode zal raken. Het biedt vermaak, mogelijkheden voor trucjes en een leuke dinosaurusstijl, allemaal verpakt in één enkel speeltje. Of je nu nieuwe trucjes wilt leren of gewoon wat speelplezier wilt hebben, de Dino Jojo staat altijd klaar om je te vermaken. Bestel er vandaag een en begin met spelen!

Meer Dinosaurus producten vind je hier.

Afmeting: diameter 5 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 5 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247043122
107 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst