• Alleen online
sQula Spelling Woordjes
sQula Spelling Woordjes

sQula Spelling Woordjes

500 op voorraad
3910067
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Squla, het populaire educatieve platform voor kinderen, brengt het plezier van leren nu ook naar het speelbord met het Squla Kaartspel. Speciaal ontworpen voor kinderen in groep 3 - 4, maakt dit kaartspel leren leuk en interactief. Het spel draait om het completeren van woorden door de juiste letterkaarten uit je hand aan te leggen.

Het doel is niet alleen om woorden te vormen, maar ook om andere spelers te 'pesten' en zoveel mogelijk woordkaarten te winnen. De spanning en competitie voegen een speels element toe aan het leerproces. Het kaartspel biedt een educatieve ervaring waarbij kinderen hun woordenschat en taalvaardigheden kunnen verbeteren terwijl ze plezier hebben.

Elke speler heeft een set letterkaarten en moet strategisch nadenken om de beste woorden te maken en tegelijkertijd de kaarten van tegenstanders te dwarsbomen. Met de antwoordkaart kunnen kinderen hun woorden controleren en punten verdienen voor correcte antwoorden.

Het Squla Kaartspel is een geweldige aanvulling op het Squla-leerplatform en moedigt kinderen aan om op een leuke en boeiende manier te leren. Het spel wordt geleverd met Squla's bekende kleurrijke en speelse ontwerpen, waardoor het aantrekkelijk is voor jonge leerlingen. Het is een educatieve bron die ouders en leerkrachten kunnen waarderen, terwijl kinderen genieten van het spelenderwijs leren.

Afmeting: verpakking 13 x 9 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
verpakking: 9 x 13 x 3 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714649004269
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst