• Pakket
Vergrootglas Gekleurd 96st.
Vergrootglas Gekleurd 96st.

Vergrootglas Gekleurd 96st.

Gratis bezorgd
19 op voorraad
Henbrandt
S09369-96
€ 41,00

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een educatief en leuk geschenk voor kinderen? De Gekleurde Vergrootglazen bundel van 96 stuks is precies wat je nodig hebt! Deze vergrootglazen zijn niet alleen handig voor het bestuderen van insecten, postzegels en andere kleine voorwerpen, maar ze zijn ook nog eens kleurrijk en leuk.

Met een bundel van 96 stuks heb je genoeg vergrootglazen om uit te delen aan een hele klas, een groep vrienden, of om te gebruiken tijdens een educatief evenement. Deze vergrootglazen zijn ideaal voor het stimuleren van nieuwsgierigheid en het ontdekken van de wereld om ons heen.

Of het nu gaat om het observeren van insecten in de tuin, het bestuderen van postzegels en munten, of het verkennen van de natuur tijdens een wandeling, deze vergrootglazen bieden een leuke en interactieve manier om de wereld te ontdekken.

Bovendien zijn deze vergrootglazen ook ideaal voor educatieve doeleinden in de klas. Ze kunnen worden gebruikt tijdens wetenschapslessen, natuuronderzoek of als onderdeel van een speurtocht. Met hun heldere kleuren en handige formaat zijn ze geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Kortom, de Gekleurde Vergrootglazen bundel van 96 stuks is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een educatief en leuk geschenk. Stimuleer de nieuwsgierigheid van kinderen en laat ze de wereld ontdekken met deze kleurrijke vergrootglazen!

Afmetingen: lengte 11cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 12cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5050203093694
19 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst