• -10%
Stickerboek Vrachtauto 206 Stickers
Stickerboek Vrachtauto 206 Stickers

Stickerboek Vrachtauto 206 Stickers

41 op voorraad
LG-Imports
LG9000B
€ 1,35 € 1,50 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek het prachtige stickerboek met maar liefst 206 stickers van verschillende soorten grote vrachtauto's! Dit stickerboek is een must-have voor alle vrachtwagenliefhebbers en biedt eindeloos speelplezier en creativiteit.

Het stickerboek bevat een uitgebreide collectie stickers met afbeeldingen van diverse grote vrachtauto's. Van indrukwekkende vrachtwagens met opleggers tot stoere kiepwagens en alles daartussenin, dit boek heeft het allemaal. Elke sticker is gedetailleerd ontworpen en zorgvuldig geïllustreerd om de echte kenmerken en eigenschappen van de vrachtauto's weer te geven.

Met 206 stickers om uit te kiezen, kunnen kinderen hun eigen vrachtautoverhalen creëren. Ze kunnen de stickers gebruiken om scènes na te spelen, hun eigen vrachtwagenpark te ontwerpen of hun favoriete voertuigen te verzamelen. Het stickerboek stimuleert de verbeelding, hand-oog coördinatie en fijne motoriek van kinderen, terwijl ze zich onderdompelen in de wereld van vrachtauto's.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een duurzame kleefkracht, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geplakt en herplakt zonder de ondergrond te beschadigen. Of het nu gaat om het versieren van schriften, het personaliseren van schoolspullen of het creëren van kunstwerken, deze stickers zijn veelzijdig in gebruik en zorgen altijd voor een leuke en kleurrijke toevoeging.

Het prachtige stickerboek met 206 stickers van verschillende soorten grote vrachtauto's is een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op vrachtwagens en stickers. Het biedt urenlang vermaak en stimuleert de creativiteit en verbeelding. Bestel vandaag nog dit stickerboek en laat de vrachtwagenavonturen tot leven komen!

Afmetingen: 15 x 24,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 24,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247090003
41 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst