• -10%
  • Pakket
Kleurboek Met Stickers Kerstmis 48st.
Kleurboek Met Stickers Kerstmis 48st.
Kleurboek Met Stickers Kerstmis 48st.

Kleurboek Met Stickers Kerstmis 48st.

13 op voorraad
LG-Imports
LG6867-48
€ 24,21 € 26,90 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng nog meer vreugde in de kerstperiode met ons Mini Kerstkleurboekje inclusief kerststickers, nu verkrijgbaar in een grote bundel van 48 stuks! Dit kleurboekje is speciaal ontworpen om kinderen te betoveren tijdens de feestdagen, met een schat aan kleurplaten vol met kerstvreugde.

Laat de verbeelding van kinderen bloeien terwijl ze zich verdiepen in de betoverende wereld van kerstbomen, cadeautjes, sneeuwpoppen en meer. Met verschillende ontwerpen om uit te kiezen, kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en unieke kunstwerken maken die perfect passen bij de feestelijke sfeer.

Het compacte formaat van het kleurboekje, slechts 13 x 9,5 cm, maakt het ideaal voor onderweg. Of het nu gaat om lange autoritten, vakanties of gewoon om mee te nemen in een tas, dit kleurboekje zorgt ervoor dat kinderen altijd en overal kunnen genieten van creatief plezier tijdens de feestdagen.

Om de creativiteit nog verder te stimuleren, worden bij het kleurboekje ook kerststickers geleverd. Hiermee kunnen kinderen hun kleurplaten verfraaien en een persoonlijk tintje geven aan hun kunstwerken.

Breng de magie van Kerstmis tot leven met ons Mini Kerstkleurboekje inclusief kerststickers. Bestel nu en laat de kerstvreugde stralen in de harten van kinderen overal!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 13 x 9.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 9.5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247168672
13 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst