Strandset Gekleurd Hip
Strandset Gekleurd Hip

Strandset Gekleurd Hip

Niet op voorraad
Base Toys
BK2026
€ 1,50


  • Bekijk meer van Strand
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geniet van een geweldige dag op het strand met deze kleurrijke strandset! Met deze set hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om urenlang te spelen in het zand en de golven. De set bevat een emmer, een gietertje, een schepje en verschillende vormpjes om de meest prachtige zandsculpturen te creëren.

De emmer is groot genoeg om veel zand in te doen en het stevige handvat zorgt ervoor dat kinderen hem makkelijk kunnen dragen. Het gietertje is perfect om water te halen bij de zee om zo de zandkastelen te versterken en te decoreren. Met het schepje kunnen kinderen graven, scheppen en hun creativiteit de vrije loop laten.

De set bevat verschillende vormpjes in verschillende kleuren en vormen, zoals een zeedier, bloem en een ster, waarmee kinderen hun eigen fantasiewereld in het zand kunnen creëren.

Deze strandset is perfect voor een dagje op het strand, in de tuin of zelfs in de zandbak. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en kan dus tegen een stootje. Bovendien is het licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat kinderen hun creativiteit overal kunnen uiten. Kortom, met deze strandset beleven kinderen eindeloos plezier!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987397257

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst