Kinderscharen Figuren 4 Stuks
Kinderscharen Figuren 4 Stuks
Kinderscharen Figuren 4 Stuks

Kinderscharen Figuren 4 Stuks

34 op voorraad
Base Toys
BK2509
€ 2,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je kinderen laat knutselen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze veilig en zonder ongelukken kunnen werken. Met deze veilige set kinderscharen hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. De set bestaat uit vier verschillende scharen met elk een apart knippatroon, waardoor je kinderen op een creatieve manier kunnen knippen en plakken.

De kinderscharen hebben een stevige, gekleurde handgreep die goed in de hand ligt en niet uitglijdt tijdens het knippen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken aanzienlijk verkleind. Daarnaast zijn de bladen van de scharen gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en niet snel bot worden.

Met de vier verschillende knippatronen, van golf tot kartel, kunnen kinderen zich creatief uitleven en allerlei verschillende vormen knippen. Het is een geweldige manier om hun fijne motoriek en hand-oogcoördinatie te verbeteren. Bovendien is knutselen een leuke en educatieve manier om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren.

Kortom, met deze set kinderscharen hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om veilig en creatief aan de slag te gaan. Het is een geweldige investering voor ouders die willen dat hun kinderen op een veilige en leuke manier kunnen knutselen.

Afmeting: schaar 13,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
schaar 13,2 cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Multi
EAN code:
8720573126359
34 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst