Pop Toverfee Roze
Pop Toverfee Roze

Pop Toverfee Roze

3 op voorraad
Base Toys
BK2619C
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze rode fee speelpop is een echte must-have voor kleine meisjes die van fantasie en betovering houden. Met haar prachtige rode haar, glinsterende vleugels en mooie fluwelen jurk is ze de perfecte metgezel om spannende avonturen mee te beleven. Laat je kind de magie van verbeelding ervaren met deze lieve en betoverende speelpop.

Deze pop is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook een mooie decoratie voor de kinderkamer. Haar schattige uitstraling en kleurrijke outfit zullen zeker de aandacht trekken van kinderen en volwassenen. Bovendien is ze gemakkelijk vast te houden en is ze gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze lang meegaat.

Deze rode fee speelpop is ook een fantastisch cadeau-idee voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Kinderen zullen het geweldig vinden om haar als cadeau te krijgen en urenlang met haar te spelen. Deze pop is ook perfect voor het ontwikkelen van de verbeeldingskracht van kinderen en het stimuleren van creativiteit en fantasie.

Of je nu op zoek bent naar een speelkameraadje of een decoratief stuk voor de kinderkamer, deze rode fee speelpop zal zeker een glimlach op het gezicht van ieder kind toveren. Bestel haar vandaag nog en laat je kinderen genieten van de magie en betovering die deze fee speelpop te bieden heeft.

Afmetingen: lengte 19cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19cm
Materiaal
Kunststof
EAN code:
8720573343695
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst