• -10%
  • Pakket
Vangbalspelletje Met Touw 13 X 2,5 Cm...
Vangbalspelletje Met Touw 13 X 2,5 Cm 4 Stuks

Vangbalspelletje Met Touw 13 X 2,5 Cm 4 Stuks

99 op voorraad
LG-Imports
LG4463-4
€ 1,70 € 1,89 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng wat sportieve schwung in je buitenactiviteiten met deze bundel van 4 balspelletjes! Of je nu van jonge leeftijd bent of jong van geest, deze spelletjes zijn een garantie voor eindeloos plezier en beweging in de frisse buitenlucht.

Deze eenvoudige, maar uitdagende balspelletjes zijn ontworpen om je actief bezig te houden terwijl je geniet van de buitenwereld. Het concept is simpel: gooi de bal omhoog en probeer hem in de lucht te houden door hem te vangen voordat hij de grond raakt. Een spel van behendigheid en timing dat je uitnodigt om steeds beter te worden, en het is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen.

Deze set wordt geleverd met vier verschillende kleuren balspelletjes, waardoor elke keer weer een verrassing is welke kleur je in handen krijgt. Dankzij hun lichte gewicht zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar parken, stranden, picknicks en vakantiebestemmingen, waardoor je overal van het spelplezier kunt genieten.

Niet alleen bieden deze balspelletjes vermaak, maar ze dragen ook bij aan je algehele gezondheid. Actief spelen en bewegen versterkt je conditie, helpt je calorieën te verbranden en zorgt ervoor dat je in beweging blijft zonder dat het aanvoelt als een verplichting. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een leuke, lichte en gezonde manier om actief te blijven.

Kortom, als je op zoek bent naar een sportief buitenplezier, is deze set balspelletjes de perfecte match. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een gezellige middag in de tuin, een dagje strand of een sportieve vakantie, deze set biedt vermaak voor alle leeftijden. Bestel vandaag nog jouw bundel van 4 stuks en maak je klaar om te genieten van actieve en vrolijke momenten in de buitenlucht!

Prijs per stuk, verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: 13 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
13 x 2,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588577
99 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst