Springtouw Roze 210cm
Springtouw Roze 210cm

Springtouw Roze 210cm

2 op voorraad
Base Toys
BK2020B
€ 1,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een springtouw is veel meer dan alleen een populair kinderspeelgoed, het is ook een effectieve training voor sporters van jong tot oud. Touwtjespringen is een intensieve work-out die veel calorieën verbrandt en uw been-, bil-, buik- en armspieren versterkt. Het is een goedkope en gemakkelijk te gebruiken manier om aan uw conditie te werken.

Er zijn veel verschillende soorten springtouwen beschikbaar op de markt, van eenvoudige touwen tot professionele touwen met een telsysteem en calorieënmeter. De touwen zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder kwaliteitsleer, plastic, polyester en kunststof. Dit biedt een breed scala aan keuzes voor gebruikers met verschillende eisen en budgetten.

De eenvoudigere touwen zijn ideaal voor kinderen of mensen die gewoon op zoek zijn naar een eenvoudige manier om aan hun conditie te werken. Deze touwen zijn vaak gemaakt van lichte en goedkopere materialen, zoals plastic of polyester, en zijn gemakkelijk te gebruiken.

In samenvatting, een springtouw is een effectieve training voor sporters van jong tot oud. Het verbrandt veel calorieën en versterkt je been-, bil-, buik- en armspieren. Er zijn veel verschillende soorten touwen beschikbaar, van eenvoudig tot professioneel, met telsysteem en calorieënmeter. 

Afmetingen: lengte 210cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 210cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718158253064
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst