• Alleen online
Regenboog Danslint BT
Regenboog Danslint BT
Regenboog Danslint BT

Regenboog Danslint BT

500 op voorraad
7210062
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Magische Bewegingen met Ons Kleurrijke Danslint!
Stap in de betoverende wereld van dans en creativiteit met ons kleurrijke danslint! Met dit veelzijdige dansaccessoire kunnen kinderen en volwassenen hun innerlijke danser naar boven halen en de mooiste figuren en bewegingen maken. Of je nu een enthousiaste dansliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en artistieke manier om te bewegen, ons kleurrijke danslint zal je verrassen en inspireren!
Het kleurrijke danslint is een geweldige manier om expressie te geven aan jouw creativiteit. Met zijn vloeiende bewegingen in de lucht kun je prachtige figuren en patronen maken. Danslinten zijn ideaal voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden, het stimuleren van de verbeelding en het bevorderen van lichaamsbewustzijn.
Ons danslint is ontworpen om eindeloos dansplezier te bieden. Of je nu alleen danst, met vrienden of in een groep, dit kleurrijke lint zal de sfeer opvrolijken en een glimlach op ieders gezicht toveren. Het is een geweldig accessoire voor danslessen, gymlessen, feestjes, optredens, en meer!
Ons danslint is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel duurzaam als veilig is. Het lint is stevig bevestigd aan een comfortabele handgreep, waardoor het gemakkelijk vast te houden is en niet gemakkelijk losraakt tijdens het dansen. Bovendien is het lint licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is voor zowel kinderen als volwassenen.
Met zijn levendige kleuren zal ons kleurrijke danslint de aandacht trekken en de dansbeleving nog levendiger maken. De felle kleuren geven een speels en feestelijk karakter aan elke dansroutine of beweging.

Afmeting: lengte 220 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 220 cm
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012022706
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst