Potlood Voetbal
Potlood Voetbal
Potlood Voetbal

Potlood Voetbal

576 op voorraad
Rasehorn
RH95057
€ 0,15

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Perfecte Voetbal Potlood - Een Must-Have voor Voetbalfeesten!

Op zoek naar het ultieme potlood voor voetballiefhebbers? Zoek niet verder! Ons voetbal potlood met een stoere voetbalprint is het ideale feestartikel voor elke voetballiefhebber. Met een handig gummetje aan de bovenkant van het potlood, kunnen foutjes gemakkelijk uitgegomd worden, waardoor het potlood niet alleen leuk is maar ook praktisch!

Ons voetbal potlood is ontworpen met oog voor detail. Met een realistische voetbalprint aan de zijkant van het potlood voelen kinderen zich meteen als een echte voetballer. Het potlood is de perfecte aanvulling voor elk voetbalfeest, waardoor het feest nog leuker en memorabeler wordt.

Het gummetje aan de bovenkant van het potlood is een slimme en handige toevoeging. Kinderen kunnen nu met vertrouwen schrijven en tekenen, wetende dat ze eventuele foutjes eenvoudig kunnen corrigeren met het geïntegreerde gummetje. Het potlood combineert plezier en functionaliteit in één geweldig product!

Dit voetbal potlood is niet alleen perfect voor voetbalfeesten, maar ook uitermate geschikt als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. Geef de kinderen een potlood waar ze enthousiast over zullen zijn en dat hen zal inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Bij ons staat veiligheid voorop. Ons voetbal potlood is gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We streven ernaar om een product te leveren dat niet alleen leuk is, maar ook veilig en duurzaam voor het gebruik door kinderen.

Met ons voetbal potlood wordt elk voetbalfeest compleet. Of je nu een kinderfeestje viert, een voetbalevenement organiseert of gewoon een leuk cadeautje wilt geven, dit potlood zal zeker in de smaak vallen bij voetballers van alle leeftijden.

Wacht niet langer en voeg dit voetbal potlood toe aan je feestartikelen. Of het nu voor een voetbalfeest is of als uitdeelcadeau, dit potlood zal zorgen voor urenlang schrijfplezier en glimlachen op het gezicht van de kinderen. Bestel nu en geef je voetbalfeestje een extra vleugje vreugde en plezier!

Afmeting artikel: lengte 19 cm
Let op: Prijs per stuk

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
4250552108877
576 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst