• -10%
Speeltent Supermarkt
Speeltent Supermarkt

Speeltent Supermarkt

3 op voorraad
Base Toys
BK2090A
€ 17,96 € 19,95 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze kinderspeeltent met een afbeelding van een supermarkt is perfect voor kinderen die dol zijn op rollenspel. Met een afmeting van 102 x 95 x 72 cm biedt de tent voldoende ruimte voor kinderen om een ​​echte supermarktwinkel na te spelen met hun vrienden of familieleden.

De speeltent is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kunststof en polyester, wat betekent dat hij duurzaam en langdurig is. De stevige kunststof stokken maken het ook heel gemakkelijk om de tent op te zetten en af ​​te breken, zodat kinderen snel kunnen beginnen met spelen.

De afbeeldingen op de tent zijn kleurrijk en levendig, waardoor kinderen zich echt in een supermarkt voelen. De tent heeft ook genoeg openingen en raampjes, zodat kinderen gemakkelijk in en uit kunnen kruipen, en dat zorgt voor een extra dimensie van plezier.

Deze kinderspeeltent biedt talloze mogelijkheden voor creatief en fantasierijk spel. Kinderen kunnen hun sociale vaardigheden ontwikkelen door het spelen van rollenspellen, terwijl ze ook hun verbeeldingskracht stimuleren en hun motorische vaardigheden verbeteren.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke speeltent voor je kinderen die uren speelplezier biedt, dan is deze supermarktwinkel kinderspeeltent een geweldige keuze. Bestel hem vandaag nog en zie hoe je kinderen genieten van het spelen van hun favoriete rollenspellen in hun eigen supermarkt.

Afmetingen: 102 x 95 x 72 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
102 x 95 x 72 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202400564
3 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst