• -10%
Speeltent Dierenarts
Speeltent Dierenarts

Speeltent Dierenarts

4 op voorraad
Base Toys
BK2090D
€ 17,96 € 19,95 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De kinderspeeltent ziekenhuis is een geweldige manier voor kinderen om hun fantasie te laten spreken en hun innerlijke dokter naar boven te halen. Met deze speeltent kunnen kinderen spelen alsof ze in een echt ziekenhuis zijn en hun patiënten verzorgen. De tent is gemaakt van kunststof en polyester en heeft een afmeting van 102 x 95 x 72 cm, wat groot genoeg is voor meerdere kinderen om samen te spelen.

Het opzetten van de tent is eenvoudig dankzij de stevige kunststof stokken. Het duurt slechts enkele minuten om de tent op te zetten, dus je kinderen kunnen snel beginnen met spelen. De tent is ook gemakkelijk op te vouwen en op te bergen wanneer deze niet in gebruik is.

De kinderspeeltent ziekenhuis is niet alleen leuk om in te spelen, maar ook nog eens educatief. Kinderen kunnen hun verbeeldingskracht gebruiken om te leren over het menselijk lichaam en medische hulpmiddelen. Het spelen met deze tent stimuleert de ontwikkeling van sociale vaardigheden en het verbetert de hand-oog coördinatie.

De speeltent is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Het biedt urenlang speelplezier en is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om creatief en actief te zijn.

Kortom, de kinderspeeltent ziekenhuis is een geweldige manier voor kinderen om hun fantasie te laten spreken en hun innerlijke dokter naar boven te halen. Het is gemakkelijk op te zetten en op te bergen, educatief en biedt urenlang speelplezier voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Bestel de kinderspeeltent ziekenhuis vandaag nog en geef jouw kinderen een cadeau waar ze nog lang plezier van zullen hebben!

Afmetingen: 102 x 95 x 72 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
102 x 95 x 72 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dokter en Zuster
EAN code:
8719202400564
4 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst