• -10%
Speeltent Prinsessen Kasteel
Speeltent Prinsessen Kasteel

Speeltent Prinsessen Kasteel

Niet op voorraad
Base Toys
BK2090C
€ 17,96 € 19,95 -10%

Meer uit de serie


Omschrijving

Met deze kinderspeeltent prinsessen waan je jezelf in een sprookje! Deze leuke speeltent is speciaal ontworpen voor kleine prinsessen die dol zijn op verkleden en spelen. De speeltent heeft een prachtig design en is voorzien van mooie roze kleuren en prachtige details zoals een kroontje en hartjes.

De kinderspeeltent is gemaakt van duurzaam kunststof en polyester materiaal, waardoor hij stevig en lang meegaat. De afmetingen van de speeltent zijn 102 x 95 x 72 cm, dus er is genoeg ruimte om te spelen en te genieten van deze prachtige tent. De speeltent wordt geleverd met stevige kunststof stokken die zorgen voor extra stabiliteit en stevigheid.

Het opzetten van de kinderspeeltent prinsessen is zeer eenvoudig en kan in een handomdraai worden gedaan. Hierdoor kunnen kinderen al snel genieten van hun eigen sprookjeswereld in de speeltent. Daarnaast is de tent ook makkelijk op te bergen wanneer deze niet gebruikt wordt.

De kinderspeeltent prinsessen is ideaal voor kinderen die graag spelen en hun fantasie willen gebruiken. Met deze tent kunnen kinderen hun eigen sprookjeswereld creëren en zichzelf helemaal laten opgaan in hun eigen fantasie. Bestel nu deze mooie speeltent en laat je kinderen genieten van uren speelplezier!

Afmetingen: 102 x 95 x 72 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
102 x 95 x 72 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
8719202400564

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst