• -10%
Vrolijke Dieren Paraplu - Roze
Vrolijke Dieren Paraplu - Roze

Vrolijke Dieren Paraplu - Roze

Niet op voorraad
LG-Imports
LG3508C
€ 3,56 € 3,95 -10%

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bescherm je kind tegen regenbuien met deze vrolijke roze kinderparaplu met een lachgezicht en schattige oortjes. Deze paraplu is niet alleen functioneel, maar ook een leuke accessoire die je kind met plezier zal gebruiken.

Met zijn levendige roze kleur valt deze kinderparaplu zeker op. Het lachgezicht en de schattige oortjes voegen een speels element toe, waardoor deze paraplu een favoriet wordt bij je kind. Het ontwerp is speciaal gemaakt voor kinderen, met een doorsnede van circa 50 cm die voldoende bescherming biedt tegen regen.

Deze kinderparaplu is gemakkelijk in en uit te klappen, waardoor je kind het zelf kan bedienen. Het handvat is ergonomisch ontworpen voor kleine handjes en biedt een comfortabele grip. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je kind de paraplu gemakkelijk kan dragen en gebruiken.

Naast de praktische functie van het beschermen tegen regen, voegt deze paraplu ook plezier toe aan regenachtige dagen. Het lachgezicht en de oortjes maken van deze paraplu een leuke metgezel voor je kind tijdens het wandelen in de regen. Het stimuleert de verbeelding en creativiteit van je kind en maakt van elke regenbui een avontuur.

Deze roze kinderparaplu met lachgezicht en oortjes is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, speciale gelegenheden of gewoon om je kind te verrassen. Het is een praktisch en stijlvol accessoire dat je kind met trots zal dragen.

Bestel vandaag nog deze vrolijke roze kinderparaplu met lachgezicht en oortjes en geef je kind een leuke en functionele metgezel op regenachtige dagen. Ontdek ook onze andere kleurrijke kinderparaplu's om de perfecte match te vinden voor de stijl en persoonlijkheid van je kind. Laat je kind genieten van de regen met deze speelse en praktische paraplu!

Afmetingen: diameter 50cm

Let op: De totale hoogte van de paraplu is 43 cm en het handvat is 10,5 cm hoog.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 50cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Roze
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
5413247035080

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst