Kinderparaplu

Een kinderparaplu is niet alleen een praktisch accessoire om je kleintje te beschermen tegen regen en wind, maar ook een leuke en kleurrijke toevoeging aan hun dagelijkse outfit. Deze compacte en lichtgewicht paraplu's zijn speciaal ontworpen met kinderen in gedachten, met vrolijke kleuren, leuke patronen en soms zelfs afbeeldingen van favoriete stripfiguren of dieren.

Een kinderparaplu biedt niet alleen bescherming tegen regen, maar kan ook een gevoel van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij je kind bevorderen. Door hun eigen paraplu te gebruiken, kunnen kinderen leren om voor zichzelf te zorgen en zelfstandigheid te ontwikkelen terwijl ze zich voorbereiden op verschillende weersomstandigheden.

Bovendien kan een kinderparaplu een bron van plezier en verbeelding zijn voor je kleintje. Of het nu gaat om het gebruiken als een accessoire tijdens een fantasierijke spel, of het zwaaien en dansen met de paraplu op een regenachtige dag, een kinderparaplu kan de verbeelding van je kind stimuleren en creatieve speelmogelijkheden bieden.

Met hun duurzame constructie en kindvriendelijke ontwerp zijn kinderparaplu's ook gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Ze zijn meestal voorzien van kindvriendelijke mechanismen om te openen en te sluiten en zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen winderige omstandigheden.

Bij papa of mama onder de paraplu is hartstikke fijn, maar een eigen paraplu is natuurlijk nog veel stoerder! Van vrolijke paraplu in regenboogkleuren tot paraplu’s van Hello Kitty of Disney Cars: het aanbod aan kinderparaplu’s van de SpeelgoedFamilie is divers. Laat je kinderen met een gerust hart de regen in gaan.

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Karakter
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Kinderparaplu

Bing Paraplu

Bambolino Toys
1840191
€ 7,99
Kinderparaplu

Bumba Paraplu

SpeelgoedFamilie
1022374
€ 10,99
Kinderparaplu

K3 : paraplu

Studio 100
1022492
€ 9,99
1-30 van 30 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst