• -10%
Vrolijke Dieren Paraplu - Geel
Vrolijke Dieren Paraplu - Geel

Vrolijke Dieren Paraplu - Geel

Niet op voorraad
LG-Imports
LG3508F
€ 3,56 € 3,95 -10%

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bescherm je kind tegen de regen met deze kleurrijke gele kinderparaplu met een vrolijk lachgezicht en schattige oortjes! Deze paraplu combineert functionaliteit met speelsheid en zal je kind zeker doen glimlachen.

De opvallende gele kleur van deze kinderparaplu zorgt ervoor dat je kind gezien wordt, zelfs op regenachtige dagen. Het lachgezicht en de schattige oortjes voegen een speels en vriendelijk element toe aan de paraplu, waardoor het een favoriet accessoire wordt voor je kind.

Met een doorsnede van circa 50 cm biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regenbuien. Je kind kan comfortabel onder de paraplu staan terwijl het droog blijft. Bovendien is de paraplu gemakkelijk in en uit te klappen, waardoor het ideaal is voor gebruik door kinderen. Het handvat is ergonomisch ontworpen en perfect geschikt voor kleine handjes.

Deze gele kinderparaplu met lachgezicht en oortjes is niet alleen praktisch, maar ook leuk en stijlvol. Het voegt een vleugje vrolijkheid toe aan elke regenachtige dag en maakt van het buiten zijn een avontuur. Het is een geweldige metgezel voor wandelingen naar school, uitstapjes naar de speeltuin of zelfs voor verkleedpartijen.

Naast het bieden van bescherming tegen de regen, stimuleert deze paraplu ook de verbeelding en creativiteit van je kind. Het kan dienen als een leuke accessoire tijdens het spelen, verkleedpartijen of zelfs fotoshoots. Het lachgezicht en de oortjes zorgen voor een extra dosis speelsheid en maken van deze paraplu een favoriet item voor je kind.

Bestel vandaag nog deze kleurrijke gele kinderparaplu met lachgezicht en oortjes en geef je kind een vrolijke metgezel op regenachtige dagen. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, speciale gelegenheden of gewoon om je kind te verrassen met iets leuks. Ontdek ook onze andere kleurrijke kinderparaplu's om de perfecte match te vinden voor de stijl en persoonlijkheid van je kind.

Afmetingen: diameter 50cm

Let op: De totale hoogte van de paraplu is 43 cm en het handvat is 10,5 cm hoog.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 50cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247035080

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst