• -25%
Kinderparaplu Aap 58cm
Kinderparaplu Aap 58cm

Kinderparaplu Aap 58cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2387A
€ 5,21 € 6,95 -25%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Blijf droog tijdens een regenbui met deze mooie gekleurde kinderparaplu met vrolijke afbeeldingen van aapjes! De paraplu is perfect voor kinderen die van dansen in de regen houden, maar toch droog willen blijven. Het stevige kunststof materiaal maakt de paraplu duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

De kinderparaplu heeft een handmatig uitklapbaar mechanisme, waardoor kinderen hem gemakkelijk kunnen openen en sluiten. Daarnaast heeft de paraplu een kindvriendelijk formaat, waardoor hij niet te groot en zwaar is voor kleine kinderhanden.

De leuke afbeeldingen van aapjes op de kinderparaplu zorgen ervoor dat het een echte eyecatcher is. Kinderen vinden het leuk om met deze paraplu te lopen en te pronken met hun eigen mooie paraplu. De kinderparaplu is ook geschikt om mee te nemen naar school, naar vriendjes en vriendinnetjes of om gewoon thuis te gebruiken.

Kortom, deze kinderparaplu met aapjes afbeeldingen is de perfecte accessoire voor kinderen tijdens regenachtige dagen. De paraplu is stijlvol, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Laat je kinderen genieten van het dansen in de regen terwijl ze droog blijven met deze mooie kinderparaplu.

Afmeting: 52 x diameter 58cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
52 x diameter 58cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Oranje
EAN code:
8719202745641

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst