• -20%
Touwtrek Set
Touwtrek Set
Touwtrek Set

Touwtrek Set

Niet op voorraad
Base Toys
BK2537
€ 23,96 € 29,95 -20%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor jouw volgende sportdag, familiedag of kinderfeestje? Touwtrekken is altijd een succes! Met dit stevige touwtrektouw ben je goed voorbereid op een spannende wedstrijd.

Het touwtrektouw heeft een lengte van 10 meter en een diameter van 2 cm, waardoor het perfect is voor zowel kinderen als volwassenen. 

Touwtrekken is een leuke en uitdagende activiteit die niet alleen kracht en uithoudingsvermogen vereist, maar ook teamwork en strategie. Het doel is om als team een grote krachtinspanning te leveren en de tegenstander over een lijn te trekken. De adrenaline en competitie zorgen voor veel plezier en spanning.

Dit touwtrektouw is gemaakt van stevig materiaal en kan tegen een stootje. Het is geschikt voor binnen en buiten, dus je kunt het gebruiken op vrijwel elke locatie. Of je nu een sportdag organiseert, een familiedag plant of een kinderfeestje geeft, dit touwtrektouw is een gegarandeerd succes.

Bestel vandaag nog jouw touwtrektouw en zorg voor een onvergetelijke en sportieve dag! Heb je nog vragen over dit touwtrektouw of andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Afmetingen: lengte touw 10 meter, diameter 2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte touw 10 meter, diameter 2cm
Materiaal
Touw
Kleur
Multi
EAN code:
8720573115407

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst