Ringwerpen Spel
Ringwerpen Spel
Ringwerpen Spel

Ringwerpen Spel

13 op voorraad
Base Toys
BK2536
€ 12,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend spel voor feestjes of om je motoriek en handigheid te trainen? Dan is het Ringwerpspel van hout iets voor jou! Dit spel bestaat uit een insteekbaar kruis van onbehandeld grenen, met daarop vijf gelakte pennen. De bedoeling van het spel is om de vijf sisalringen met een diameter van 7 centimeter om de pennen te werpen en zo het hoogste aantal punten te behalen.

Het Ringwerpspel van hout is niet alleen een leuke activiteit voor feestjes en partijen, maar ook zeer geschikt voor het trainen van de motoriek en handigheid. Door te oefenen met het werpen van de ringen, verbeter je je coördinatie en precisie. Bovendien is het spel geschikt voor alle leeftijden en kan het gespeeld worden door zowel kinderen als volwassenen.

Het Ringwerpspel van hout wordt geleverd met een kruis, vijf sticks en vijf werpringen. Het kruis en de sticks zijn gemaakt van onbehandeld grenen, wat het spel een natuurlijke uitstraling geeft. 

Dit Ringwerpspel van hout is niet alleen een leuk en uitdagend spel, maar ook een mooie toevoeging aan je tuin of terras. Het spel is compact en gemakkelijk op te bergen, waardoor je het altijd bij de hand hebt. Of je nu een feestje geeft of gewoon een gezellige middag wilt doorbrengen met vrienden en familie, het Ringwerpspel van hout is gegarandeerd een succes!

Afmetingen: 40 x 17,2cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
40 x 17,2cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573115346
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst