Blikgooien, 9dlg.
Blikgooien, 9dlg.

Blikgooien, 9dlg.

36 op voorraad
Base Toys
BK2116
€ 7,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend spel voor buiten? Dan is het Blikwerpspel een goede keuze! Dit spel is geschikt voor jong en oud en zorgt voor urenlang plezier. Het doel van het spel is om alle blikken om te gooien door een bal te werpen.

De blikken hebben een hoogte van 10 cm en zijn gemaakt van stevig materiaal. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en gaan ze lang mee. Stapel de blikken op elkaar en probeer ze allemaal om te gooien met de bal. Tel de punten van de omgegooide blikjes en wie de meeste punten heeft wint!

Het Blikwerpspel is ideaal voor op de camping, in de achtertuin of op het strand. Het neemt niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden opgeborgen. Daarnaast is het ook een leuk spel om te spelen tijdens een feestje of familiebijeenkomst.

Dit spel is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en het inschatten van afstanden. Het is een gezonde en actieve manier om bezig te zijn in de buitenlucht.

Kortom, het Blikwerpspel is een leuk en uitdagend spel voor jong en oud. Het is geschikt voor verschillende gelegenheden en zorgt voor urenlang plezier. Bestel vandaag nog en beleef samen met vrienden en familie een gezellige en sportieve dag!

Afmeting: 21 x 14 x 14 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21 x 14 x 14 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987397394
36 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst