Danslint 3,7 Meter Roze
Danslint 3,7 Meter Roze

Danslint 3,7 Meter Roze

7 op voorraad
Base Toys
BK2095B
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je graag danst en je wilt je danskunsten naar een hoger niveau tillen, dan is dit roze danslint een absolute must-have. Met dit danslint kun je sierlijke bewegingen maken en je dans nog spectaculairder maken. Het gladde roze lint volgt moeiteloos je bewegingen, waardoor het lijkt alsof het roze danslint een verlengstuk van je lichaam is. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en is van hoge kwaliteit, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

Het roze danslint is perfect geschikt voor alle soorten dansen, van ballet en moderne dans tot volksdans en buikdansen. Het voegt een extra dimensie toe aan je bewegingen en helpt je om je dans nog expressiever te maken. Het is ook een geweldige manier om je lichaam te strekken en te ontspannen na een intensieve danssessie.

Het roze danslint is lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren dansers. Het is een geweldig accessoire om mee te nemen naar danslessen of dansvoorstellingen, zodat je altijd kunt oefenen en je dans nog beter kunt maken.

Kortom, het roze danslint is een geweldig accessoire voor iedereen die graag danst en zijn of haar danskunsten naar een hoger niveau wil tillen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is perfect geschikt voor alle soorten dansen. Bestel nu en maak je dans nog spectaculairder met dit sierlijke danslint!

Afmetingen: lengte stok 47 cm, lengte lint 3,7 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte stok 47 cm, lengte lint 3,7 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202914573
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst