Trapveer Regenboog
Trapveer Regenboog
Trapveer Regenboog

Trapveer Regenboog

Niet op voorraad
7895017
€ 1,49


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Magisch Trapvermaak met de Regenboogspiraal - Een Kleurrijk Speelavontuur!

Laat de vreugde van kleuren en beweging samenkomen met de Trapveer in alle kleuren van de regenboog! Deze betoverende regenboogspiraal is een boeiend speelgoed dat jong en oud zal betoveren. Plaats de spiraal bovenaan de trap, geef hem een zetje, en laat je verwonderen terwijl hij zichzelf in een magische achtbaan naar beneden beweegt.

De Regenboogspiraal biedt eindeloos speelplezier voor alle leeftijden. Kinderen zullen gefascineerd zijn door het hypnotiserende effect van de kleurrijke spiraal die naar beneden rolt. Maar ook volwassenen zullen genieten van het zien van deze betoverende beweging.

De Trapveer in alle kleuren van de regenboog is een visueel spektakel op zichzelf. De heldere kleuren van de regenboog vangen het licht op een betoverende manier, wat een prachtig schouwspel creëert terwijl de spiraal de trap afrolt. Het is een magische en betoverende ervaring om naar te kijken.

Dit kleurrijke speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het leert kinderen over beweging, zwaartekracht en momentum op een speelse manier. Terwijl ze spelen, ontwikkelen ze onbewust hun begrip van fysieke principes.

Het gebruik van de Regenboogspiraal is eenvoudig en veilig. Zet de spiraal bovenaan de trap, geef hem een duwtje, en hij begint zijn magische afdaling. Gemaakt van duurzaam materiaal, is dit speelgoed ontworpen om langdurig plezier te bieden zonder schade aan de trap of de omgeving.

De Trapveer in alle kleuren van de regenboog is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of gewoon als een verrassing om een glimlach op het gezicht van jouw kinderen te toveren. Het zal hen betoveren en hen blijven vermaken voor vele speelsessies.

Afmeting: Ø 6,5 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6,5 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8718012037960

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst