Ballenbak Ballen 50 Stuks
Ballenbak Ballen 50 Stuks

Ballenbak Ballen 50 Stuks

Niet op voorraad
Base Toys
BK2390
€ 9,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar ballen voor in een ballenbak? Dan zijn deze kunststof ballenbak ballen een uitstekende keuze. Deze set bevat 50 ballen van ca. 6 cm in verschillende kleuren. Ze zijn gemaakt van stevig kunststof en zijn hol van binnen, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

De ballen zijn perfect voor gebruik in een ballenbak of als speelgoed voor binnen en buiten. Kinderen zullen dol zijn op het spelen met deze kleurrijke ballen en ze zullen urenlang plezier beleven aan het gooien, rollen en duwen van de ballen. De ballen zijn ook geschikt voor gebruik tijdens activiteiten, zoals sport en spel.

De ballen zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze altijd in topconditie zijn voor het volgende speelmoment. Het gebruik van kunststof ballen in een ballenbak is hygiënischer dan het gebruik van bijvoorbeeld foam ballen. Kunststof ballen zijn ook duurzamer en gaan langer mee dan foam ballen.

Deze set van 50 ballen is ideaal voor het vullen van een kleine tot middelgrote ballenbak. Ze zijn ook handig om te hebben als reserve ballen voor het geval er een paar verloren of beschadigd raken.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en functionele toevoeging aan je speelruimte of kinderkamer, dan zijn deze kunststof ballenbak ballen een geweldige keuze. Ze bieden urenlang speelplezier en zijn ook nog eens hygiënisch en duurzaam. Bestel vandaag nog jouw set van 50 ballen en geniet van eindeloos speelplezier!

Afmetingen: diameter 6cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987832932

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst