• -10%
Waterpistool Gekleurd 4st.
Waterpistool Gekleurd 4st.

Waterpistool Gekleurd 4st.

4 op voorraad
LG-Imports
LG4211
€ 2,93 € 3,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De zomer is het perfecte seizoen voor verkoelende watergevechten en daarbij zijn deze gekleurde waterpistooltjes onmisbaar! Ze worden per vier stuks verkocht en worden door elkaar geleverd, dus je krijgt een verrassing welke kleuren je ontvangt.

De waterpistooltjes zijn compact en gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand, zwembad of een dagje in het park. Bovendien zijn ze ook perfect voor kinderfeestjes of als traktatie op school. Met hun vrolijke kleuren zien ze er niet alleen leuk uit, maar trekken ze ook meteen de aandacht.

De waterpistooltjes zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen gemakkelijk gevuld worden met water. Het schieten van het water gaat soepel en heeft een goede reikwijdte. Hierdoor kan je gemakkelijk je vrienden of familieleden raken tijdens het spel.

Het gebruik van deze waterpistooltjes stimuleert de motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie van kinderen. Daarnaast is het spelen van watergevechten een leuke manier om samen te spelen en de banden tussen kinderen te versterken.

Met deze gekleurde waterpistooltjes wordt elk watergevecht gegarandeerd een groot succes. Ze zijn gemaakt van stevige materialen, hebben een goede reikwijdte en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bestel ze vandaag nog en zorg voor veel speelplezier deze zomer!

Afmetingen: lengte circa 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 10 cm lang
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247042118
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst