• -10%
Bal Dinosaurus
Bal Dinosaurus
Bal Dinosaurus

Bal Dinosaurus

154 op voorraad
LG-Imports
LG4872
€ 1,35 € 1,50 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een speelse en avontuurlijke toevoeging aan je speelgoedcollectie? Maak kennis met de Bal Dinosaurus! Deze kleurrijke ballen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar hebben ook nog eens een stoer dinosaurus thema.

De Bal Dinosaurus is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs per stuk. Daarnaast worden de ballen geleverd in drie verschillende uitvoeringen en kleuren, die willekeurig worden geselecteerd. Dit betekent dat je bij elke bestelling een verrassingselement hebt en nooit precies weet welke dinosaurusbal je zult ontvangen. Het maakt het spelen met deze ballen extra spannend en stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen.

De ballen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief speelplezier. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenspelen. Of je nu in de tuin, op het strand of in de speeltuin bent, de Bal Dinosaurus biedt urenlang vermaak voor kinderen van alle leeftijden.

Het dinosaurus thema van de ballen spreekt tot de verbeelding van kinderen. Ze kunnen zich voorstellen dat ze op avontuur gaan in de prehistorie, waar ze met deze vrolijke dino's spelen. Dit stimuleert niet alleen hun fantasie, maar ook hun kennis over dinosaurussen. Het is een leuke manier om spelenderwijs te leren en te ontdekken.

De Bal Dinosaurus is niet alleen geschikt om mee te spelen, maar kan ook worden gebruikt voor verschillende spelactiviteiten. Denk aan gooien, vangen, rollen of zelfs een potje dino-balvoetbal. Het zachte en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te hanteren, zelfs voor kleine handjes.

Deze veelzijdige ballen zijn ook perfect voor gebruik op feestjes, evenementen of als cadeau. Ze zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer en kunnen dienen als leuke decoraties of verrassende traktaties voor kinderen. Met de verschillende kleuren en uitvoeringen kunnen ze zelfs worden gebruikt om teams te vormen voor spelletjes of competitieve activiteiten.

Kies voor de Bal Dinosaurus en voeg een vleugje avontuur toe aan je speeltijd. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de kleurrijke dinosaurusballen die je ontvangt!

Afmetingen: diameter 23cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247048721
154 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst