• -10%
Voetbal 23cm Gekleurd
Voetbal 23cm Gekleurd
Voetbal 23cm Gekleurd

Voetbal 23cm Gekleurd

240 op voorraad
LG-Imports
LG8753
€ 1,58 € 1,75 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Eindeloos Speelplezier met Onze Stoere Lichtgekleurde Kunststof Voetbal!

Onze voetbal combineert stoerheid met levendige kleuren. Het opvallende ontwerp trekt de aandacht van kinderen en zorgt voor een geweldige speelervaring. De heldere kleuren - rood, geel, blauw en oranje - voegen een speelse sfeer toe aan elke speeltijd en stimuleren de verbeelding van kinderen.

De veiligheid van kinderen staat bij ons voorop. Daarom is deze voetbal gemaakt van hoogwaardig kunststof dat stevig en duurzaam is. De bal is licht van gewicht, waardoor kleine handen hem gemakkelijk kunnen vasthouden en voeten er comfortabel tegenaan kunnen trappen. Zo kunnen kinderen vol vertrouwen en enthousiasme genieten van hun voetbalspel!

Of je nu een verjaardagsfeestje, kinderopvang, BSO of een restaurant met een kindermenu organiseert, onze voetbal is het ideale uitdeelcadeautje. Kinderen zullen verrukt zijn om hun eigen voetbal te ontvangen om mee te spelen en mee naar huis te nemen. Het is ook een geweldig idee om deze voetballen te gebruiken voor sportdagen, zomerkampen of andere kinderactiviteiten om hun enthousiasme voor actief spel aan te moedigen.

Onze lichte gekleurde voetballen worden in verschillende kleuren geleverd, waaronder rood, geel, blauw en oranje. Dit voegt een element van verrassing toe aan elke bestelling, waardoor kinderen een unieke kleur kunnen kiezen die bij hun persoonlijkheid past. Het maakt het ook spannend voor kinderen om te ruilen met vriendjes en zo hun voetbalcollectie uit te breiden!

De voetballen worden niet opgeblazen geleverd, wat het verzendproces vereenvoudigt en de verzendkosten laag houdt. Het oppompen van de voetballen is echter eenvoudig en kan worden gedaan met een gewone voetbalpomp. Zo zijn ze snel klaar voor actie!

Meer producten met als thema Voetbal vind u hier.

Afmetingen: diameter 23cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247087539
240 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst