Kinderen zijn dol op bellenblazen! Bellenblazen is een geweldige buitenactiviteit voor jong en oud. Een flesje bellenblaas is bovendien niet duur en zorgt voor vele uren speelplezier. Wie kinderen heeft zal daarom vrijwel zeker dit speelgoed in huis hebben. Is bij jullie de voorraad bijna op of zoek je speciale bellenblaas? Dan kun je hier zeker slagen.

Creatief met bellen
Iedereen kent de kleine bellenblaasflesjes met cirkelvormig stokje en een deksel met geduldspelletje wel. Er zijn echter nog veel meer manieren om mooie zeepbellen te maken. Zoek je speciale bellenblaas voor je zoon of dochter? Kies een bellenzwaard, - raket of zelfs -machine. De kids kunnen hiermee eindeloos experimenteren en de meest bijzondere bellen maken.

Zeepbellen blazen is leuk én leerzaam
Kinderen kunnen niet alleen veel plezier beleven aan bellenblazen; ze kunnen er ook van leren. Door vormen te maken met zeep en water leert je kind hoe de natuur werkt. Voor de allerkleinsten helpt bellen maken daarnaast met de grotere motoriek. Voor spelenderwijs leren is bellenblaas een echte aanrader.

Related products

Product toegevoegd aan verlanglijst