Tissuehouder Hout Zwart
Tissuehouder Hout Zwart

Tissuehouder Hout Zwart

Niet op voorraad
Base Toys
BK2479
€ 9,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze houten tissuehouder in de kleur zwart is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De houder is gemaakt van hoogwaardig hout en is afgewerkt in een zwarte kleur, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Met deze tissuehouder heb je altijd tissues binnen handbereik, zonder dat je met de hele doos hoeft te slepen.

De tissuehouder is vanaf de bovenkant te openen, waardoor je gemakkelijk een nieuwe doos tissues erin kunt plaatsen. Door het compacte formaat past de houder op vrijwel iedere plek in huis, zoals op het dressoir, op het bureau of in de keuken. Het is een handig en stijlvol item dat in ieder interieur past.

Deze houten tissuehouder is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook voor op kantoor of in een praktijkruimte. Zo kun je jouw werkplek netjes en georganiseerd houden en heb je altijd tissues binnen handbereik. Daarnaast is de houder ook een leuk cadeau voor vrienden of familie die net zijn verhuisd of graag hun interieur willen upgraden.

Kortom, met deze houten tissuehouder in de kleur zwart heb je een functioneel en stijlvol item in huis. Het is gemakkelijk in gebruik en past in ieder interieur.

Afmetingen: 25 x 13,5 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
25 x 13,5 x 9cm
Materiaal
Hout
Kleur
Zwart
Doelgroep
Volwassenen
Thema
Wonen
EAN code:
8720573019019

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst