Houten Schatkistje
Houten Schatkistje
Houten Schatkistje
Houten Schatkistje
Houten Schatkistje

Houten Schatkistje

Niet op voorraad
Creotime
CT57471
€ 2,95


  • Bekijk meer van Piraten
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een kist van hout met gebogen deksel en metalen sluiting is een uniek en functioneel item voor in huis. Deze kist is perfect voor het bewaren van uw waardevolle spullen, zoals sieraden, munten of foto's. Ook kunt u deze kist gebruiken voor het organiseren van kleinere items in huis zoals bijvoorbeeld knutselspullen of geld.
Met afmetingen van D: 4,9 cm, L: 9 cm, B: 5,2 cm is deze kist groot genoeg voor het opbergen van kleinere items, maar nog steeds klein genoeg om in een boekenkast of op een boekenplank te plaatsen. Het gebogen deksel en de metalen sluiting geven de kist een authentieke en unieke uitstraling. Hierdoor is het ook een mooi decoratie object voor in huis of op kantoor.
De kist is gemaakt van hout, dit maakt het een natuurlijk en duurzaam product. De kist is ook gemakkelijk te onderhouden, als deze vies wordt kunt u deze eenvoudig afnemen met een vochtige doek. Omdat de kist een natuurlijke uitstraling heeft, past het goed in elk interieur.
De kist is ook mooi te decoreren, u kunt bijvoorbeeld stickers, verf of andere materialen gebruiken om de kist een eigen uitstraling te geven. Hierdoor kunt u het gebruiken als uniek decoratie object in uw huis of kantoor.
In samenvatting, een kist van hout met gebogen deksel en metalen sluiting is een uniek en functioneel item voor in huis. Perfect voor gebruik als een piratenkist, waar u uw waardevolle spullen in kunt bewaren. De kist is gemaakt van hout en is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en past in elk interieur. Door de natuurlijke uitstraling is het ook een mooi decoratie object voor in huis of op kantoor.

Afmeting:  D: 4,9 cm, L: 9 cm, B: 5,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
D: 4,9 cm, L: 9 cm, B: 5,2 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167945216

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst