Vogelvoerhouder 7 x 25cm Staal Zwart
Vogelvoerhouder 7 x 25cm Staal Zwart
Vogelvoerhouder 7 x 25cm Staal Zwart

Vogelvoerhouder 7 x 25cm Staal Zwart

42 op voorraad
Base Toys
BK2431
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je graag vogels in je tuin wilt verwelkomen, dan is deze vogelvoerhouder van metaal een geweldige keuze. Met deze voerhouder kun je de vogels het hele jaar door voeden, zelfs in de koude wintermaanden wanneer voedsel schaars kan zijn. De voerhouder is gemakkelijk op te hangen aan een boomtak of aan een haak en biedt een gemakkelijke manier om vogelvoer aan te bieden.

De vogelvoerhouder is gemaakt van duurzaam metaal en is bestand tegen weersinvloeden, zodat je er lang plezier van zult hebben. Het hengsel aan de bovenkant maakt het gemakkelijk om de voerhouder op te hangen en te verplaatsen naar verschillende locaties in de tuin. Het ontwerp van de voerhouder zorgt ervoor dat het vogelvoer goed op zijn plaats blijft en dat de vogels gemakkelijk toegang hebben tot het voedsel.

De voerhouder wordt exclusief vogelvoer geleverd, zodat je zelf kunt kiezen welk voedsel je aan de vogels wilt aanbieden. Je kunt kiezen voor speciaal vogelvoer dat verkrijgbaar is in dierenwinkels, maar ook ongekookte rijst, zaden en noten zijn goede opties voor vogels.

Deze vogelvoerhouder is niet alleen een praktische manier om vogels te voeden, maar het is ook een mooie toevoeging aan je tuin. Het zorgt voor een levendige sfeer en brengt natuur en wildlife dichter bij huis.

Kortom, als je op zoek bent naar een duurzame en praktische vogelvoerhouder, dan is deze vogelvoerhouder van metaal een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en help de vogels in je tuin te voeden!

Afmetingen: 7 x 7 x 25cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
7 x 25cm
Materiaal
Staal
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202828665
42 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst