Placemat Eenhoorn Roze
Placemat Eenhoorn Roze

Placemat Eenhoorn Roze

Niet op voorraad
Base Toys
BK2341D
€ 1,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vrolijke en kleurrijke placemat voor op tafel? Dan is deze eenhoorn placemat precies wat je nodig hebt! De placemat is gemaakt van stevig kunststof materiaal en is eenvoudig schoon te maken als er per ongeluk wat eten of drinken op valt.

De placemat is voorzien van prachtige afbeeldingen van eenhoorns, wat zorgt voor een vrolijke en magische uitstraling op de eettafel. De kleurrijke afbeeldingen zijn gedetailleerd en van hoge kwaliteit, waardoor ze zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken.

Naast het feit dat deze placemat er fantastisch uitziet, is hij ook zeer functioneel. De placemat biedt bescherming aan de tafel tegen krassen en vlekken, waardoor je tafel er langer als nieuw uit zal zien. Ook is de placemat waterafstotend, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of knoeien tijdens het eten.

De afmetingen van de placemat zijn ideaal voor de meeste tafels en bieden genoeg ruimte om je bord, glas en bestek op kwijt te kunnen. Ook is de placemat licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Kortom, deze eenhoorn placemat is niet alleen een mooie en kleurrijke toevoeging aan je tafel, maar biedt ook bescherming en functionaliteit. Bestel vandaag nog jouw placemat en geniet van een magische en vrolijke eettafel!

Afmetingen: 43,5 x 28,5cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
43,5 x 28,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8719987958137

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst