• -10%
Eenhoorn met stickers in Zakje
Eenhoorn met stickers in Zakje
Eenhoorn met stickers in Zakje
Eenhoorn met stickers in Zakje
Eenhoorn met stickers in Zakje

Eenhoorn met stickers in Zakje

226 op voorraad
LG-Imports
LG0313
€ 1,13 € 1,25 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Eenhoorn met stickers in zakje heb je een leuke en feestelijke traktatie voor elk kinderfeestje met eenhoorn-thema. Dit zakje bevat stickers van verschillende maten en kleuren met afbeeldingen van eenhoorns, regenbogen en sterren. Elk vel is 11x12cm groot en bevat genoeg stickers om lekker te kunnen plakken.

Het is een geweldige manier om kinderen creatief bezig te houden en hun verbeelding te stimuleren. Ze kunnen hun eigen kunstwerken maken met de leuke stickers die in het zakje zitten. Door de eenhoornthema van de stickers zijn ze perfect voor feestjes, traktaties, en cadeautjes voor jonge meisjes.

De Eenhoorn met stickers in zakje is van goede kwaliteit en kan gemakkelijk worden uitgedeeld aan alle kinderen op het feestje. De stickers zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn makkelijk te plakken en te verwijderen.

Het zakje met stickers is betaalbaar en wordt willekeurig geleverd met verschillende kleuren en maten van de stickers. Zo is het altijd een verrassing wat er in het zakje zit. Door het compacte formaat van het zakje zijn ze ook makkelijk mee te nemen en kunnen ze overal gebruikt worden.

Al met al is de Eenhoorn met stickers in zakje een leuke en creatieve manier om kinderen te vermaken op een feestje, of als een cadeautje voor kinderen die van eenhoorns houden.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 11 x 12 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11 x 12 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247003133
226 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst