Magische Hersenkraker Dier
Magische Hersenkraker Dier

Magische Hersenkraker Dier

22 op voorraad
John Toy
JT25044
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je betoveren door de magie van deze unieke hersenkraker! Deze brain trainer neemt de vorm aan van een schattig dier en daagt jonge denkers uit om hun probleemoplossende vaardigheden te gebruiken. Ben jij klaar om je hersenen te laten kraken en de uitdaging aan te gaan? Ontdek het nu!

Deze hersenkraker is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar oud. Het stimuleert hun cognitieve ontwikkeling en verbetert hun concentratie en logisch denken op een speelse manier. Terwijl ze proberen de hersenkraker op te lossen, ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht, probleemoplossing en fijne motoriek.

Elke hersenkraker wordt geleverd in een andere uitvoering of kleur, waardoor het een verrassing is welk dier je krijgt. Dit zorgt voor extra spanning en maakt het verzamelen van verschillende varianten nog leuker. 

Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat deze hersenkraker duurzaam en veilig is. Het is gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik door enthousiaste jonge denkers. Je kunt erop vertrouwen dat dit spelletje van hoge kwaliteit is en lang plezier zal bieden.

Als ouder kun je genieten van de educatieve waarde van deze brain trainer, wetende dat je kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook hun vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldige manier om hun nieuwsgierigheid te stimuleren en hun interesse in leren te vergroten.

Kraak de code, ontdek de magie en laat je verrassen door de hersenkraker in de vorm van een dier. Bestel nu en geef je kinderen een stimulerende en plezierige ervaring die hen helpt groeien en bloeien.

Afmeting: 20,5 x 10,5 x 4,5 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20.5 x 10.5 x 4.5 cm
Materiaal
Kunststof
EAN code:
8711866250448
22 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst