• -10%
  • Pakket
Waterspelletje Eenhoorn 24st.
Waterspelletje Eenhoorn 24st.

Waterspelletje Eenhoorn 24st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG4032-24
€ 35,91 € 39,90 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de creativiteit en het plezier stromen met ons Waterspelletje Eenhoorn! In deze bundel van 24 stuks vind je het geduldspel eenhoorn met water, een uitdagend en leuk spel voor kinderen vanaf 3 jaar oud.

Het doel van het spel is om de ringetjes om de staafjes te rijgen terwijl ze door het water dwarrelen. Dit vereist geduld, concentratie en behendigheid, waardoor het een geweldige manier is om de fijne motoriek van kinderen te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Met een vrolijke onderwaterwereld op de achtergrond zal dit spel de verbeelding van kinderen zeker aanspreken. Ze kunnen zich voorstellen dat ze samen met eenhoorns op avontuur gaan in de diepten van de zee!

Dit compacte en draagbare spel is ideaal om mee te nemen op reis of naar buiten, en ook perfect voor regenachtige dagen binnenshuis. Met een grootte van 14,5 x 7,5 cm is het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.

Dit spelletje stimuleert kinderen om te oefenen met hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie, terwijl ze plezier hebben. Het is ook een geweldig cadeau voor kinderen die van spelletjes houden en graag uitdagingen aangaan. Bestel nu dit geduldspelletje en ontdek hoeveel geduld jij kunt opbrengen terwijl je probeert de ringetjes om de staafjes te rijgen!

Het Geduldspel Eenhoorn met water wordt geleverd in verschillende uitvoeringen en kleuren, waardoor elk spel uniek is. Bestel vandaag nog en geef kinderen urenlang speelplezier terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren en hun verbeelding laten bloeien met ons Waterspelletje Eenhoorn!

Afmetingen: 14,5 x 7,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14,5 x 7,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247140326
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst