• -10%
Waterspelletje auto
Waterspelletje auto
Waterspelletje auto

Waterspelletje auto

22 op voorraad
LG-Imports
LG4024
€ 1,58 € 1,75 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagend spel waarbij je je concentratie en behendigheid kunt testen? Dan is het Geduldspel auto met Water perfect voor jou! Dit spel daagt je uit om ringetjes om de staafjes te rijgen terwijl je kijkt hoe ze door het water dwarrelen. Druk op het knopje van de auto en geniet van de vrolijke afbeelding van een autootje terwijl je speelt.

Het Geduldspel auto met Water is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: blauw, rood, geel en groen. De prijs is per stuk en de verschillende uitvoeringen en kleuren worden willekeurig geleverd. Dit betekent dat je altijd een verrassing hebt bij het uitpakken en spelen van het spel.

Dit spel is niet alleen uitdagend en leuk, maar ook perfect om je concentratie en behendigheid te verbeteren. Het daagt je uit om je oog-handcoördinatie en precisie te verbeteren terwijl je geniet van de vrolijke afbeelding van de autootjes.

Het Geduldspel auto met Water is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en biedt urenlang speelplezier. Het is ook een perfect cadeau voor kinderfeestjes, familiebijeenkomsten of als klein cadeautje voor vrienden.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagend en leuk spel waarbij je je concentratie en behendigheid kunt testen, dan is het Geduldspel auto met Water een geweldige keuze. Bestel het vandaag nog en laat je verrassen door de kleur die je ontvangt!

Afmetingen: 15,5 x 10 x 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15,5 x 10 x 2,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247040244
22 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst