• -10%
Geduldspel Dieren
Geduldspel Dieren
Geduldspel Dieren

Geduldspel Dieren

778 op voorraad
LG-Imports
LG7081
€ 0,50 € 0,55 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagend spel om jezelf of je kinderen bezig te houden? Dan is het Geduldspel Dieren een leuke en uitdagende optie! Het ronde, kunststoffen spel heeft vijf gaatjes waarin je vijf balletjes moet zien te krijgen door het doolhof te bewegen. Het spel is verkrijgbaar in acht verschillende varianten met o.a. een afbeelding van een panda, giraf, eenhoorn, dinosaurus, koala, aap en tijger.

Het Geduldspel Dieren is een ideaal spel voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar een leuke uitdaging. Het spel is niet alleen leuk, maar helpt ook bij het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie en het verbeteren van het concentratievermogen.

Het doel van het spel is om de vijf balletjes in de gaatjes te krijgen door het doolhof te bewegen. Dit vereist een zekere mate van vaardigheid en concentratie. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek en het denkvermogen van kinderen te verbeteren.

Het Geduldspel Dieren is gemaakt van duurzaam kunststof en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel is compact en draagbaar, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Het is perfect voor lange autoritten, vakanties of gewoon voor thuisgebruik.

Kies jouw favoriete variant met een afbeelding van jouw favoriete dier en ga de uitdaging aan! Krijg jij de vijf balletjes in de gaatjes van het Geduldspel Dieren? Bestel vandaag nog en test jouw vaardigheden en concentratie

Dit is een leuk uitdeelcadeautje tijdens een kinderfeest of als prijs voor een grabbelton. Dit geduldspel ook gebruikt worden als vulling van een piñata.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: diameter 5,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 5,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247070814
778 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst