• -20%
Houten Tafelvoetbal
Houten Tafelvoetbal

Houten Tafelvoetbal

9 op voorraad
Base Toys
BK2462
€ 18,36 € 22,95 -20%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij je vrienden uitdagen voor een spannend potje tafelvoetbal? Met onze voetbaltafel kan je overal waar je maar wilt genieten van dit leuke en uitdagende spel! Of je nu in je eigen huis bent, bij vrienden op bezoek of op vakantie bent, je kunt het tafelvoetbalspel makkelijk verplaatsen en overal mee naartoe nemen voor nog meer speelplezier.

Onze voetbaltafel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het spel te spelen, waaronder 2 voetballen, 2 teams van spelers met elk 6 spelers per team en 2 doelen. Het spel is geschikt voor jong en oud en kan gespeeld worden door maximaal 4 personen tegelijkertijd.

Het spel is niet alleen leuk om te spelen, maar het is ook een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren en je reactietijd te trainen. Je kunt verschillende tactieken uitproberen en zien welke het beste werkt om je tegenstander te verslaan. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben met vrienden en familie.

Onze voetbaltafel is van hoge kwaliteit en duurzaamheid en is gemaakt om lang mee te gaan. De tafel is stevig en stabiel, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het omvallen of verschuiven tijdens het spel.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en uitdagend spel om te spelen met vrienden en familie, dan is onze voetbaltafel precies wat je nodig hebt. Het is gemakkelijk te verplaatsen en overal mee naartoe te nemen, en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te spelen. Bestel vandaag nog en begin met het uitdagen van je vrienden voor een spannend potje tafelvoetbal!

Afmetingen: 50 x 31 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
50 x 31 x 9cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573036702
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst