• -25%
Behendigheidsspel Balans
Behendigheidsspel Balans
Behendigheidsspel Balans

Behendigheidsspel Balans

39 op voorraad
Base Toys
BK2214
€ 4,46 € 5,95 -25%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk en interactief spel voor een feestje of een gezellige avond met vrienden en familie? Dan isdeze moderne vorm van Twister het perfecte spel voor jou! Twister is een spel waarbij je met behulp van twee dobbelstenen moet bepalen waar je je handen en voeten moet plaatsen op een mat met verschillende gekleurde cirkels.

De bedoeling van het spel is om zo lang mogelijk op de mat te blijven staan zonder om te vallen. Dit kan soms een uitdaging zijn, vooral als je in een lastige positie terechtkomt. 

Twister is een klassieker onder de gezelschapsspellen en blijft populair bij jong en oud. Het is een geweldige manier om lichamelijke activiteit te stimuleren en om gezelligheid en plezier te hebben met vrienden en familie. Bovendien is het spel eenvoudig op te zetten en kan het binnen en buiten worden gespeeld.

Het spel is perfect voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten en andere gelegenheden waarbij je graag samen plezier maakt. Het kan ook een leuk cadeau-idee zijn voor iemand die van gezelschapsspellen houdt.

Kortom, de moderne vorm van Twister is een leuk, interactief en uitdagend spel dat perfect is voor elke gelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog Twister en speel het met je vrienden en familie voor urenlang plezier en gezelligheid!

Afmetingen: 110 x 160 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
110 x 160 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987467653
39 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst