• -10%
Pull Back Raceauto
Pull Back Raceauto
Pull Back Raceauto
Pull Back Raceauto

Pull Back Raceauto

152 op voorraad
LG-Imports
LG3260
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je klaar voor supersnelle raceactie? Dan is de Pull Back Raceauto van Speelgoedfamilie precies wat je nodig hebt! Deze stoere raceauto's zijn ontworpen voor spanning, snelheid en plezier, en zullen zeker de harten van zowel jonge als oudere autoliefhebbers veroveren.

Elke Pull Back Raceauto is een krachtige miniatuurauto die je eenvoudig kunt opladen en loslaten om te zien hoe hij met hoge snelheid over de vloer racet. Dankzij het pull back mechanisme schiet de auto vooruit zodra je hem naar achteren trekt en loslaat. Dit zorgt voor snelle en spannende race-ervaringen die keer op keer herhaald kunnen worden.

Deze raceauto's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, en worden willekeurig geleverd. Dit maakt elke aankoop een verrassing, waardoor je nooit precies weet welke coole raceauto je zult ontvangen. Van glanzende metallic lak tot gedurfde kleuraccenten, elke auto heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Of je nu een raceparcours bouwt, een race-evenement organiseert met vrienden, of gewoon wat snelle avonturen wilt beleven, de Pull Back Raceauto staat altijd voor je klaar. Deze kleine racewagens zijn perfect voor binnen- en buitenspel en bieden urenlang vermaak.

Daarnaast zijn deze Pull Back Raceauto's ook geweldig als cadeau. Kinderen zullen dol zijn op het ontvangen van deze coole auto's om mee te spelen, terwijl volwassenen ook nostalgische gevoelens kunnen koesteren terwijl ze deze kleine snelheidsmonsters laten racen.

Kortom, de Pull Back Raceauto is een onmisbaar stuk speelgoed voor iedereen die van snelle actie en avontuur houdt. Bestel vandaag nog en laat de racecompetitie beginnen met deze spannende en opwindende miniatuurauto's!

Afmetingen: 5 x 5 x 4,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 5 x 4,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247032607
152 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst