Rubber Bands Wilde Dieren, 6st.
Rubber Bands Wilde Dieren, 6st.
Rubber Bands Wilde Dieren, 6st.

Rubber Bands Wilde Dieren, 6st.

157 op voorraad
2520328
€ 1,25

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de wilde kant van armbandjes met de Rubber Bands Wilde Dieren set! Deze grappige en kleurrijke vormarmbandjes laten je genieten van verschillende armbandjes met schattige wilde dieren. Met deze set van 6 uitrekbare siliconen armbandjes ben jij klaar om je pols te versieren op een speelse en unieke manier.

De Rubber Bands Wilde Dieren set is een absolute hit onder kinderen van alle leeftijden. Deze leuke vormarmbandjes zijn niet alleen een mode-accessoire, maar ook een leuke manier om jezelf uit te drukken. Draag ze allemaal om je pols of deel ze uit aan je vrienden en maak een gewaagde fashion statement.

De armbandjes zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen, wat ervoor zorgt dat ze duurzaam en flexibel zijn. Hierdoor zijn ze comfortabel om te dragen en passen ze zich aan de vorm van je pols aan. Of je nu een klein of groot polsje hebt, de Rubber Bands Wilde Dieren armbandjes passen altijd perfect.

Met verschillende vormen zoals leeuwen, neushoorns, giraffen en meer, brengt deze set de dierenwereld tot leven op je pols. Creëer je eigen dierenavontuur en laat je fantasie de vrije loop.

De Rubber Bands Wilde Dieren set is niet alleen leuk om te dragen, maar ook geweldig om te verzamelen en te ruilen met je vrienden. Verzamel ze allemaal en maak je eigen dierenarmbandjes collectie!

Deze set van 6 vormarmbandjes is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestjes, of gewoon als een leuke verrassing voor de kleine dierenliefhebbers in je leven. Ze zullen versteld staan van de speelse en kleurrijke ontwerpen van de wilde dieren.

Dus, als je op zoek bent naar een uniek en vrolijk accessoire om je outfit compleet te maken, kijk dan niet verder dan de Rubber Bands Wilde Dieren set. Bestel vandaag nog en laat je pols stralen met deze leuke en stijlvolle vormarmbandjes!

Afmeting: 5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 5 cm
Materiaal
Siliconen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8711866243655
157 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst