• -25%
Pull Back Raceauto Gekleurd 6 Stuks
Pull Back Raceauto Gekleurd 6 Stuks

Pull Back Raceauto Gekleurd 6 Stuks

39 op voorraad
Base Toys
BK2595
€ 2,44 € 3,25 -25%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind dat dol is op auto's? Dan is deze set van zes verschillende gekleurde speelgoedautootjes met een pullback functie precies wat je zoekt! Deze kleine auto's zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze helpen ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

De speelgoedautootjes hebben allemaal een verschillende kleur en zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en tegen een stootje kunnen. De pullback functie zorgt ervoor dat de auto's vanzelf rijden zodra je ze een klein stukje naar achteren trekt. Hierdoor kunnen kinderen eenvoudig zelf spelen met de autootjes en stimuleert het hun creativiteit en verbeeldingskracht.

De set is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is ideaal om thuis mee te spelen of om mee te nemen naar vriendjes en familie. De autootjes zijn compact en lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk te transporteren zijn. Daarnaast is het een betaalbare optie als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of als beloning voor goed gedrag.

Kortom, deze set van zes verschillende gekleurde speelgoedautootjes met een pullback functie is een perfecte keuze voor kinderen die van auto's houden. Het is niet alleen leuk en educatief, maar ook nog eens betaalbaar en duurzaam. Bestel de set vandaag nog en bezorg het kind urenlang speelplezier!

Afmetingen: lengte auto 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte auto 5cm
Materiaal
Kunststof en Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987734953
39 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst