• -10%
Armband Kerst
Armband Kerst
Armband Kerst
Armband Kerst

Armband Kerst

588 op voorraad
LG-Imports
LG0448
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje kerstmagie en stijl toe aan je feestelijke outfit met de prachtige Armband Kerst van Speelgoedfamilie! Deze betoverende armbanden zijn niet alleen accessoires, maar ook ware kunstwerkjes die je in de feeststemming brengen en je kerstlook helemaal compleet maken.

Met maar liefst 6 verschillende uitvoeringen is de Armband Kerst een veelzijdig accessoire dat perfect past bij elke kerstoutfit en -stijl. 

De Armband Kerst is niet alleen een visueel genot, maar ook een symbool van vreugde en warmte tijdens de feestdagen. Draag deze armbanden tijdens kerstfeestjes, familiebijeenkomsten, of gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden om de kerstsfeer overal met je mee te nemen.

De armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen. Ze zijn verstelbaar zodat ze perfect passen om elke pols. De afbeeldingen zijn duidelijk en kleurrijk, waardoor ze echt opvallen en je kerstenthousiasme uitstralen.

De willekeurig geleverde uitvoeringen voegen een element van verrassing toe aan je bestelling. Elke armband is een schattig cadeautje op zichzelf, en je kunt zelfs meerdere armbanden verzamelen om te mixen en matchen met je outfits.

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk accessoire om je kerstlook te verfraaien, of naar een attent cadeau voor vrienden en familie, de Armband Kerst is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de betoverende schoonheid van deze feestelijke armbanden die de geest van Kerstmis overal verspreiden!

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: 19cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247004482
588 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst