Goki Regenratel Doorzichtig
Goki Regenratel Doorzichtig
Goki Regenratel Doorzichtig

Goki Regenratel Doorzichtig

Niet op voorraad
Goki
5299445
€ 19,99


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de fascinatie van geluid en beweging met deze betoverende regenstaaf! Met wel 100 kleine metalen balletjes creëert deze staaf een magisch geluid en een visueel spektakel. Laat je verwonderen terwijl de balletjes door de houten plankjes heen en weer stuiteren op weg naar beneden.

Deze regenstaaf heeft een lengte van 34 cm en is ontworpen om zowel jong als oud te betoveren. Het geluid dat ontstaat wanneer je de staaf omdraait, lijkt op het rustgevende geluid van regendruppels. Het is een gezellig en ontspannend geluid dat een vleugje sfeer toevoegt aan elke ruimte.

Naast het fascinerende geluid, is deze regenstaaf ook prachtig om naar te kijken. De houten plankjes en de vloeiende beweging van de balletjes creëren een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt. Het is als een hypnotiserende dans van geluid en beweging die je keer op keer kunt ervaren.

Deze regenstaaf is niet alleen een boeiend speelgoed, maar kan ook worden gebruikt als een muziekinstrument. Door de staaf voorzichtig heen en weer te bewegen, kun je verschillende ritmes en geluiden creëren. Het is een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met muziek en ritme, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de magie van de regenstaaf.

Laat je betoveren door de geluiden en het visuele spektakel van deze regenstaaf. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, een decoratief element voor je interieur of een instrument om mee te spelen, deze regenstaaf is de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van het fascinerende geluid en de magie van de regenstaaf! 

Afmetingen: 34,.5 x 5,2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
34,.5 x 5,2 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594619479

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst