• -10%
Verfset Mini
Verfset Mini

Verfset Mini

230 op voorraad
LG-Imports
LG6880
€ 1,35 € 1,50 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kind dat graag schildert? Dan is het mini waterverfsetje met 8 verschillende kleuren misschien wel iets voor jou! Dit setje is perfect voor kinderen die graag creatief bezig zijn en hun eigen kunstwerken willen maken.

Het mini waterverfsetje met 8 verschillende kleuren bevat alles wat kinderen nodig hebben om te beginnen met schilderen. Het setje bevat 8 verschillende kleuren waterverf. Het setje is klein genoeg om in een rugzak of tas te passen en overal mee naartoe te nemen.

Het beste aan dit mini waterverfsetje is dat het kinderen de vrijheid geeft om hun creativiteit te uiten en hun eigen kunstwerken te maken. Waterverf is een geweldige manier voor kinderen om te experimenteren met kleuren en technieken, en om hun eigen stijl te ontwikkelen.

Het mini waterverfsetje met 8 verschillende kleuren is ook een geweldig cadeau voor kinderfeestjes, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Het is een betaalbaar cadeau dat kinderen urenlang bezig kan houden en hun creativiteit kan stimuleren.

Dus als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kind dat graag schildert, dan is het mini waterverfsetje met 8 verschillende kleuren de perfecte keuze. Het is betaalbaar, handig en biedt urenlang plezier en creativiteit. Bestel het setje vandaag nog en geef een kind een cadeau waar ze nog lang van zullen genieten!

Afmetingen: lengte setje 7,8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte setje 7,8cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247068804
230 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst