Verven met Water - Ruimte
Verven met Water - Ruimte

Verven met Water - Ruimte

9 op voorraad
1630295A
€ 3,49

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Kleuren met water is een fantastische manier om kinderen te vermaken en hun creativiteit te stimuleren. Het enige wat je nodig hebt, is een waterkleurboek en een kwast. Het is net magie hoe de kleuren op het papier verschijnen als je de kwast met water eroverheen laat glijden.

Dit waterkleurboek met ruimtethema is perfect voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte en de sterren. Het boek heeft 15 coole kleurplaten van verschillende ruimtevaartuigen, planeten en buitenaardse wezens. De kleurplaten zijn 20 x 20 centimeter groot en bieden voldoende ruimte voor creativiteit.

Het beste van alles is dat het kleuren met water keer op keer kan worden herhaald. Wanneer de tekeningen droog zijn, kun je gewoon opnieuw beginnen met kleuren. Dit maakt het een geweldige activiteit voor op reis, in de auto of gewoon thuis op een regenachtige dag.

Het waterkleurboek wordt geleverd met een inbegrepen kwast, dus je hoeft geen extra materiaal te kopen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder en biedt een perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met kleuren en hun creativiteit te ontwikkelen.

Kortom, kleuren met water is een leuke, creatieve en gemakkelijke activiteit voor iedereen. Het waterkleurboek met ruimtethema is een geweldige optie voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de ruimte en biedt urenlang kleurplezier. Het is een geweldige manier om kinderen te laten leren over de ruimte terwijl ze hun artistieke vaardigheden ontwikkelen. Bestel het nu en geef uw kinderen een ruimte-avontuur terwijl ze creatief bezig zijn!

Afmeting: 20 x 20 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 20 x 0.5 cm
Materiaal
Polypropyleen
EAN code:
8715427095608
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst